Velkommen til en unik restaurantopplevelse

under Lindesnes Reservér bord

Vi gjør en verden få av oss har innblikk i, tilgjengelig for alle. Et mystisk univers fylt med underlige skapninger.

Sammen med Snøhetta og en rekke gode, lokale partnere skal vi skape et ikonisk bygg med en unik restaurant og en opplevelse som blir vårt øye inn i det marine økosystem.

Vårt Under åpner første kvartal 2019. Velkommen.

Gastronomi

Når rammen settes midt i matfatet er det naturlig at fokuset blir sjømat. Men også andre lokale råvarer og det vi kan sanke selv i skogen, i hagen under vann og på stranden - skal på menyen til vår kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard.

Gastronomi 01
Nicolai Tang
Vår kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard
Under Food 6364

Arkitektur

Snøhetta har designet vårt Under. Dette er første gang Snøhetta er med på et undervannsprosjekt, og skal sammen med en rekke lokale partnere skape et unikt bygg som gir en rekke spennende utfordringer.

Under 04
Under 05
Under 03

Marinebiologi

Vårt Under skal også skape en ny nisje innenfor opplevelsesøkonomien basert på undervannsopplevelser i norske kystøkosystem. Vi blir et øye inn i det ukjente, marine økosystemet.

Marine 03
Marine 02
Marine 01